معرفی وبلاگ
دیسنا اولین و معتبرترین مرجع خبری و آموزشی شرکتها و محصولات آنتی ویروس ، تهدیدات سایبری ، ویروسها و تروجانهای حمله کننده به سیستمهای کامپیوتری ، موبایل ، تبلت و شبکه های کامپیوتری می باشد که به زبان فارسی منتشر می شود . دامنه رسمی دیسنا به نشانی www.DISNA.ir می باشد . با ارسال نظرات و سوالات خود از بخش نظرات ، کارشناسان دیسنا پاسخ شما را میدهند .
دسته
خرید آنتی ویروس کسپرسکی
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 239776
تعداد نوشته ها : 28
تعداد نظرات : 0
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان
رشد تروجان Fileless Poweliks

http://www.disna.ir/post/4763

دسته ها :
جدیدترین لیست قیمت آنتی ویروسهای خانگی ( شنبه 25 آبان )

شرکت امنیتی دورانتاش جدیدترین قیمت آنتی ویروسهای خانگی را اعلام کرد .

شرکتدورانتاش معتبرترین و پیشرو ترین شرکت ایرانی عرضه کننده سرویسهای امنیتی ونرم افزارهای آنتی ویروس برای کاربران خانگی ، شرکتهای کوچ و بزرگ و سازمانها می باشد .


بسیاری از سرویسهای امنیتی و نرم افزارهای آنتی ویروس در ایران و حتی خاورمیانه و غرب آسیا ، توسط شرکت دورانتاش به کاربران و بازارآنتی ویروس معرفی و ارائه و توسط این شرکت پشتیبانی شده است .

جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت زیر مراجعه نمائید .

شرکت دورانتاش
www.Durantash.com
www.NOvirus.ir
www.DDN.ir

دسته ها :
آنتی ویروس " ترند میکرو "مجددآ در صدر تست AV-C قرار گرفت .


دیسنا - وب سایت خبری و آموزشی شرکتها و محصولات آنتی ویروس
  

در آخرین تست منتشر شده آنتی ویروسها توسط وب سایت AV-Comparatives که مربوط به ماه اکتبر 2014 می باشد ، آنتی ویروس شرکت ژاپنی Trend Micro ترندمیکرو ( پی سی سیلین ) تنها آنتی ویروسی بود که موفق به شناسایی صد در صد ( 100% ) تهدیدات سایبری مورد تست شد .

http://antivirus.durantash.com/images/trendmicro-durantash-1.jpg

توجه : درج نتایج مقایسه ای فقط جهت اطلاع رسانی است و نشان دهنده تائید آنها توسط دیسنا نیست .


کمپانی ژاپنی ترندمیکرو که آنتی ویروسهایش در ایران با گارانتی و پشتیبانی شرکت دورانتاش ارائه می شود با بزرگترین غولهای فناوری دنیا از جمله HP - DELL - Amazon - Facebook - Microsoft - VMware - Citrix- buffalo - SanDisk - EMC - ASUS همکاری بسیار نزدیکی دارد و این شرکتها از سرویسها و محصولات ترندمیکرو استفاده میکنند .


ولی چرا دیسنا نتایج تستهای مقایسه ای و از جمله AV-C را قبول ندارد ؟

1- دیسنا یک سایت صرفآ خبر و آموزشی و اطلاع رسانی است و قرار نیست محصول ضد ویروس خاصی را به کاربران توصیه کند .

2-براساس گزارشات و گفته های مدیران برخی از وب سایتهای منتشر کننده همین تستهای مقایسه ای ، از برخی شرکتها برای شرکت در این تستها مبالغی دریافت می شود که این موضوع میتواند نتایج تستها را مخدوش کند .

3- فشار سیاستهای خبری و تبلیغاتی در انتشار برخی از این تستها بی تاثیر نیست .

4- شواهدی ناشی از سوء استفاده از نام و اعتبار غولهای امنیتی و بسیار معتبر مانند همین " ترند میکرو " به چشم میخورد .

بهعقیده ما وب سایتهایی مانند همین سایت AV-Comparatives به دلیل مشکلات اعتباری برای چند ماه است رتبه اول را به آنتی ویروسهای ترند میکرو اختصاص میدهد و پس از چند وقت دوباره به روند پیشین خود بازمیگردند .

عمومآدر دیگر ماهها و در نهایت که نتایج بهترین ها اعلام می شود ، شرکتهای دیگری که به این سایتها پول پرداخت کرده اند به عنوان محصول اول و سال معرفی می شوند .

این سیاستها بسیار پیچیده است و کاربران آماتور ، نیمه حرفه ای و حتی بیشتر کاربران حرفه ای دنیا فضای مجازی و حوزه امنیت قادر به تجزیه و تحلیل این سیاستها نیستند وبازگو کردن آنها به سادگی ممکن نیست .

5- متاسفانه وب سایت AV-C سابقه سوء استفاده از نام و اعتبار غول امنیتی سایمنتک را نیز دارد .

بااینکه چند سالی است کمپانی و آنتی ویروسهای Symantec از تستهای وب سایت AV-C خارج شده ، ولی این سایت 2-3 مرتبه بدون اجازه از نام و لوگوی سایمنتکاستفاده یا بهتر است بگوئیم سوء استفاده کرده است .

6- همدستی برخیشرکتهای آنتی ویروس مخصوصآ شرکتهای تازه تاسیس و کوچک برای مقابله با غولهای بسیار معتبر و بزرگ آنتی ویروس در این سایتها به چشم میخورد .

برای مدتی ضد ویروسهای روسی کسپرسکی در تستهای مقایسه ای و مخصوصآ همین سایت AV-C رتبه اول را کسب میکردند .

بعداز موارد بسیاری که ناشی از نامعتبر بودن کسپرسکی و کلاهبرداری های این شرکت روسی دیده شد و حساسیت کاربران به فعالیتها و سیاستهای این شرکت شیاد روسی ، این سایتها از برخی از دیگر شرکتها مانند بیت دیفندر ، آویرا و پاندا و ام سی سافت نیز برای حفظ کسپرسکی و البته حفظ ظاهر خود استفاده نمودند .

7- عدم همخوانی تستهای آنتی ویروس ها با دنیای واقعی و تکنولوژی های امنیتی و حفاظتی :

رشدخیره کننده تهدیدات سایبری و از طرفی تکنولوژی متفاوت غولهای امنیتی برای شناسایی و مقابله با تهدیدات سایبری و ویروسها باعث شده تا بیشتر ضد ویروسهای شرکتهای بزرگ امنیتی در تستهای این سایتها رتبه خوبی را کسب نکنند.

البته این مورد با در نظر گرفتن عدم دستکاری تستهاست .


اخبار مرتبط :

آنتی ویروس " ترند میکرو " بخریم یا " بیت دیفندر "؟

 
دیسنا : پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات ایران


ترندمیکرو ، ترند میکرو ، ترند مایکرو ، کسپرسکی ، کاسپرسکی ، کسپراسکی ، کسپرسکای ، کاسپراسکی ، بیت دفندر ، بیت دیفندر ، جی دیتا ، بولگارد ، جیدیتا ، وب روت ، وبروت ، تراستپورت ، تراستپورت ، ایست ، ای ست ، نود32 ، پاندا ، پاندا سکیوریتی ، آپدیت ، آنلاین ،آفلاین ، رایگان ، 2014 ، 2015 ، 2016 ، تیتانیوم ، نورتون ، سیمنتک ، سایمنتک ، سایمانتک ، سیمانتک ، دورانتاش ، آتنا ، آواژنگ ، پاد ، ای اسکن ،سریال ، توتال سکیوریتی ، اینترنت سکیوریتی ، کی پاد ، گیلاس کامپیوتر ، آلبالو کامپیوتر ، دمسان رایانه ، ایدکو ، آیکو ، آینده نگاران ، آرکا ، آویرا ، آنتی ویروس رایگان ، ویروس یابی رایگان ، ویروس ، تروجان ، روت کیت، حملات سایبری ، امنیت اطلاعات ، دیسک نجات ، ویندوز ، اندروید ، اپل مکینتاش ، اپل iOS ، بلک بری ، سونی ، سایمسونگ ، ایسوس ، اسوس ، ایسر ، اماس آی ، نوت بوک ، تبلت ، موبایل ، تا بوک ، آلترابوک ، اکسپریا ، گالاگسی، گالاگسی تب ، اچ تی سی ، موتورلا ، رایان بدر ، پارس آنلاین ، شاتل ، اینترنت پر سرعت ، اینترنت ADSL ، آپدیت رایگان  ، یوزر نیم ، پسورد ، یوزرنام ،



دسته ها :
ادامه رفتار خصمانه و تبعیض آمیز مرکز ماهر با برخی شرکتهای معتبر آنتی ویروس

مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه ای - ماهر


http://antivirus.durantash.com/images/trendmicro-durantash-1.jpg



ادامه رفتار خصمانه و تبعیض آمیز مرکز ماهر در برخورد با برخی کمپانی های بزرگ و معتبر امنیتی .

ازجمله شرکتهایی که وب سایت مرکز ماهر تمایل ندارد نامی از آنها برده شود میتوان به کمپانی های امنیتی ترندمیکرو ( پی سی سیلین ) و وب روت اشاره نمود .


همانطور که پیش از این نیز عملکرد خبری و اطلاع رسانی مرکز ماهر ( مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیاتهای رایانه ای ) مورد نقد و بررسی قرار گرفت ،  این مرکز رفتار تبعیض آمیز و نامعقولی در برابر برخی شرکتها از جمله غول امنیتی و بسیار معتبر ترند میکرو ( پی سی سیلین ) دارد .

- عدم انتشار اخبار شرکت امنیتی ترندمیکرو به عنوان یکی از بزرگترین و معتبرترین شرکتهای امنیتی دنیا .

- درج نتایج ضعیف یا بهتر است بگوئیم بسیار ضعیف برای آنتی ویروس های ترندمیکرو ، در تستهایی که مرکز ماهر منتشر مینمود .

بخشبسیار خنده دار و مسخره قضیه آنجاست که مرکز ماهر در تستهای آنتی ویروس هایی که منتشر مینمود ، آنتی ویروسهای غول امنیتی ترند میکرو را در سطح و حتی پایین تر از آنتی ویروس ایرانی ایمن شرکت مهران رایانه که دیگر تولید نمی شود ، درج مینمود .


( این تستها چند وقتی است که دیگر منتشر نمی شود .)

- مرکز ماهر مرکز خبررسانی و تبلیغاتی شرکت شیاد و کلاهبردار کسپرسکی :

نکته بعدی همکاری بسیار نزدیک خبری و تبلیغاتی مرکز ماهر با شرکت شیاد و کلاهبردار روسی کسپرسکی است .

در حالی که
شرکت شیاد و کلاهبردار کسپرسکی که بارها مشتریان و مخصوصآ مشتریان ایرانی خود را نقره داغ کرده ، مرکز ماهر خبرهای زیادی از این شرکت منتشر نموده و حسابی برای این شرکت تبلیغ کرده است .

- بسیاری از خبرهای دیگری که در وب سایت مرکز ماهر منتشر شده شاد در ظاهر تبلیغ آنتی ویروسهای شرکت شیاد و کلاهبردار روسی نبوده ولی براساس سیاستهای این شرکت روسی منتشرشده است .


یک نمونه آن لینک شدن بسیاری از اخبار وب سایت مرکز ماهر به 2 سایت خبرپراکنی کسپرسکی یعنی ایتنا و افتانا است .

(البته در نسخه جدید وب سایت مرکز ماهر این لینکها پاک شده است ولی برای سالها وب سایت مرکز ماهر صدها لینک به این 2 سایت و دیگر سایتهایی که همکاری بسیار نزدیکی با کسپرسکی داشته اند ارائه نموده است . )

البته بماند که در برهه ای از زمان این مرکز چند خبر از شرکت امنیتی ترندمیکرو منتشر نمود ، ولی این وضعیت نیز دوام چندانی نداشت .

ولی بررسی چند خبر اخیری که در وب سایت مرکز ماهر منتشر شده نشان میدهد با نهایت تاسف این مرکز مجددآ به سیاست خصمانه خود در قبال شرکت امنیتی ترندمیکرو  بازگشته است .

نمونه :

مرکزماهر در حالی خبر ( لینک عکس ) شناسایی ویروس Dridex را منتشر نموده که نام شرکت ترندمیکرو را از ترجمه و متن خبر حذف کرده و فقط به ذکر نام آقای Rhena Inocencio یکی از کارشناسان امنیتی شرکت ترندمیکرو بسنده کرده است .

خبر دیگر این لینک است که نام ترندمیکرو از آن حذف شده .

اینتبعیض در حالی نمود بیشتری پیدا میکند که همین وب سایت " مرکز ماهر " اخبار دیگرش را با ذکر نام شرکت امنیتی شناسایی کننده ویروس و تهدید سایبریمنتشر میکند .

برخی نکات جالب توجه :

-مرکز ماهر نزدیک به 1000 مرتبه از شرکت شیاد و کلاهبردار Kaspersky به طرقمختلف در وب سایتش نام برده . ( کسپرسکی ، کاسپرسکی ، کسپراسکی و ...)

- انتشار فقط 10 خبر از شرکت امنیتی بسیار معتبر ترندمیکرو ( ترند میکرو )

-جدیدآ نیز شاید وب سایت مرکز ماهر اخبار شرکت شیاد کسپرسکی را کمتر منتشر کند ، ولی به برخورد تبعیض آمیز با شرکتهای دیگر مانند ترند میکرو ادامه داده و روند تبلیغ برای شرکتهایی که همکاری نزدیکی با کسپرسکی دارند را در پیش گرفته .

( تبعیت از سیاستهای شرکت کسپرسکی )

(برای نمونه به بیت دیفندر میتوان اشاره نمود که ارتباط بسیار نزدیکی با کسپرسکی دارد و بخشی از هزینه های جاری شرکای خبری و تبلیغاتی ایرانی کسپرسکی را تامین میکنند . )

شرکت بیت دفندر نیز به مانند کسپرسکی نیز قادر به فروش محصولاتش در دیگر کشورها نیست و با استفاده از برخی فرصتهای ایجاد شده در ایران به هر طریق ممکن سعی دارند مانع از آشنایی کاربران ایرانی با شرکتها و محصولات معتبر امنیتی شوند .


البته شرکتهای دیگری بجزء بیت دفندر نیز با کسپرسکی در این زمینه و آشفته کردن بازار آنتی ویروس ایران همکاری و هماهنگی دارند .



همانطور که میدانید رفتار خصمانه با آنتی ویروس های ترندمیکرو و شرکت دورانتاش توسط دیگر اشخاص و شرکتها نیز صورت گرفته است .

- ایجاد مزاحمت برای فروشگاه های عرضه کننده ضد ویروسهای با گارانتی و پشتیبانی فنی شرکت دورانتاش .

- عدم انتشار آگهی های شرکت دورانتاش .

- ایجاد مزاحمت برای مشتریان شرکت دورانتاش .

 ( در آن زمان نام مشتریان شرکت دورانتاش در وب سایت این شرکت منتشر شده بود .)


-انتشار مطالب کذب و نادرست در وب سایتها و نشریات مخصوصآ رسانه های وابسته به شرکای خبرپراکن کسپرسکی .

ولیبه واقع چرا دیگر شرکتهای عرضه کننده آنتی ویروس از شرکت دورانتاش و محصولاتی که این شرکت عرضه میکند ترس و واهمه دارند و به هر طریق ممکن سعی دارند مانع آشنایی کاربران ایرانی با شرکت دورانتاش و برخی از محصولات معرفی شده توسط این شرکت شوند ؟؟

در این بین مسدود کردن آدرس وبلاگی وب سایت خبری و آموزشی دیسنا توسط آنتی ویروسهای ایست ( نود32 ) نشان میدهد برخی شرکتها به شدت از افزایش دانش و آگاهی کاربران ایرانی نسبت به محصولات و شرکتهای معتبر امنیتی و آنتی ویروس هراس دارند .

لینک

لینک

توزیعلایسنسهای جعلی و تقلبی در بسته بندی های شکیل و بزرگ و استفاده برخی شرکتها از این وضعیت و انتشار صدها خبر نادرست و کذب در نشریات و خبرگزاری ها و هماهنگی آنها با برخی اعضای سازمان نظام صنفی استان تهران " مخصوصآ کمیسیون افتا " ، نشان میدهد با کمی دقت میتوان دلایل و عاملان اصلی آشفتگیدر بازار آنتی ویروس ایران را شناخت .

بد نیست بدانید شرکت روسی کسپرسکی بارها به واسطه افشای سیاستهای فریبکارانه اش در سایت دیسنا ف مجبور به اصلاح وب سایت خود شده است .

در آخرین مورد نیز کسپرسکی پس از انتشار گزارشی در دیسنا با موضوع " دلایل درج نامرتب اسم نمایندگان در وب سایت کسپرسکی "  ، شیوه و شکل انتشار اسم نمایندگانش را در وب سایتش تغیبر داد .



شرکت دورانتاش پیشرو ترین و یکی از معتبرترین عرضه کنندگان نرم افزارهای آنتی ویروس در ایران می باشد .

اخبار مرتبط :

دسته ها :
X